Shirogorov
- Weiny
- Site Admin
- Poděkoval: 105×
- Má poděkování: 99×
- Kontaktovat uživatele:
Shirogorov
Ohledně tohoto nože už toho bylo jinde dost popsáno a překvapuje mě obří zájem o něj, a to nejen v klonech, byť je neskutečně drahý.
Jeho prodejnost a oblíbenost (především Rusy) mě dohnala až do stavu, že bych o něm uvažoval, už jen kvůli ní
Tvar a obyčejnost čepele mě prostě nebere, ale je to můj vkus. Kdybych už měl volit, byl by v této asi nejzajímavější Turtle verzi, navíc s rozumnou cenovkou
Jeho prodejnost a oblíbenost (především Rusy) mě dohnala až do stavu, že bych o něm uvažoval, už jen kvůli ní
Tvar a obyčejnost čepele mě prostě nebere, ale je to můj vkus. Kdybych už měl volit, byl by v této asi nejzajímavější Turtle verzi, navíc s rozumnou cenovkou
- Theraphosa
- Moderátor
- Poděkoval: 193×
- Má poděkování: 42×
- Kontaktovat uživatele:
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Shirogorov 95
Tohle je překrásná čepel, pokud tohle časem někdo napodobí, bude to parádní kousek do sbírky
Nádherný dvojitý výbrus čepele
Nádherný dvojitý výbrus čepele
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Shirogorov 95
Koukám ten co se mí líbí kvůli tvaru výbrusu se jmenuje Ledoborec (ledokol) a stojí 6000USD To mi hlava nebere, 150 litrů za nůž!
Ale je luxusní... Dodatek: Cenu již odstranili, neb se prodal...
Ale je luxusní... Dodatek: Cenu již odstranili, neb se prodal...
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Shirogorov 95
Náš oblíbený Seashell se na chvíli objevil i v S35VN kabátě od ADAI, za 180USD, provedením bude určitě o level dál, akorát mu dali rovnou čepel :
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Že by Seashell?
Jsem typickým případem magora, který se nechá hlodáním času a okolních vlivů udolat tak, že se mu začne líbit i nůž, o který by jinak ani nezavadil
Tak dlouho jsem si toho Shirogorova prohlížel, až se mi stal sympatický, i když jsem jinak zastáncem a milovníkem čepele tvaru Hinderera aspol...
Prodejci ví jak udělat reklamu, nafotit nůž, využít zaběhnutého jména a ožebračit nás o tučnou část konta
Asi nejvíc mě přitahuje tento Seashell flipper, který je především v originálních custom verzích dokonalý..
Otázkou zůstává, nakolik se podařilo ji klukům čínským napodobit, a zda si těch 93USD zaslouží. Na Ledoborce si netroufli, no i tento kus s krásným fialkovým flipem se vyrábí a prodává v provedeních přes 5000USD, takže se s dokonalostí klonu moc nepočítá.
Objednám nejspíš tento:
Tak dlouho jsem si toho Shirogorova prohlížel, až se mi stal sympatický, i když jsem jinak zastáncem a milovníkem čepele tvaru Hinderera aspol...
Prodejci ví jak udělat reklamu, nafotit nůž, využít zaběhnutého jména a ožebračit nás o tučnou část konta
Asi nejvíc mě přitahuje tento Seashell flipper, který je především v originálních custom verzích dokonalý..
Otázkou zůstává, nakolik se podařilo ji klukům čínským napodobit, a zda si těch 93USD zaslouží. Na Ledoborce si netroufli, no i tento kus s krásným fialkovým flipem se vyrábí a prodává v provedeních přes 5000USD, takže se s dokonalostí klonu moc nepočítá.
Objednám nejspíš tento:
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Weiny
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec Neon...
Tak nakonec jsem nejdříve objednal verzi s prac. názvem Neon od Vespy, která je menší a váží údajně 100g. Konečně bych měl nůž přesně mezi large a small Sebenzou či Hindererem a ještě bych si splnil mít klon od Shirogorova A nepotřebuji shánět Ti-lock ;)
originálu, tedy krom cenovky (2000USD), navíc to byl zdá se jen málo prodávaný prototyp, ale s dokonalými tvary
Dodatek: Už je doma
Je hodně blízký Dodatek: Už je doma
- Theraphosa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: